Ontdek het gemak van verse streekproducten in een pakketkluis

Duurzaam en lokaal geproduceerde boodschappen die je gemakkelijk onderweg oppikt; De Streekboer maakt zich sterk voor een duurzamere én handigere manier om je eerlijke boodschappen te doen. Bestel daarom nu je lokaal geproduceerde boodschappen online en laat ze bezorgen in Rolde of Gieten op het P+R Transferium.

Begin direct met het bestellen van je boodschappen

Lokaal geproduceerde boodschappen

De weg van boer naar ons bord moet eerlijker, duurzamer en leuker. Daar zet De Streekboer zich voor in. Bij De Streekboer bestel je jouw boodschappen rechtstreeks bij de lokale boer. Dus zonder dat jij langs alle boeren rijdt, vul je tóch je boodschappenmandje met lokaal geproduceerde groente, fruit, zuivel, brood en vlees. De Streekboer zorgt ervoor dat je alle boodschappen in één keer oppikt in een pakketkluis.

Jouw boodschappen op jouw moment gehaald

Omrijden voor de supermarkt en dan wachten in de rij bij de kassa? Of juist haasten om op tijd thuis te zijn voor de bezorging van je boodschappen? Dat is nu verleden tijd. Je boodschappen laten bezorgen in een pakketkluis geeft je rust en flexibiliteit om binnen een ruim tijdvak je boodschappen op te pikken op een centrale locatie.

Pakketkluizen in Rolde en Gieten

Op het P+R Transferium in Rolde of Gieten staan je boodschappen voor je klaar van donderdag 15.00 uur tot vrijdag 14.00 uur. De centrale locatie maakt het makkelijk om je boodschappen op te halen, bijvoorbeeld als je van of naar je werk rijdt. De speciaal ontwikkelde thermobox houdt je boodschappen al die tijd koel en vers.

Lees hier hoe het afhalen van je boodschappen in zijn werk gaat.

Online boodschappen doen dus, maar dan duurzaam en lokaal. Easy peasy 😉

Plaats je eerste bestelling en ontvang een gratis extraatje!
Bonen

Dit project is een pilot en wordt in het kader van het Interreg IVB programma Surflogh uitgevoerd. De provincie Drenthe wil met de pilot een bredere toepassing van de pakketkluizen onderzoeken. Op de hubs in Rolde en Gieten zijn in totaal 32 kluizen beschikbaar voor De Streekboer.