Boodschappen afhalen in een pakketkluis: hoe werkt dat?

Haal je je bestelling op bij het Streekboer-afhaalpunt in Rolde – P+R Transferium (N33)? Dan vind je je gekoelde bestelling in de hub-pakketkluis. Je pakket is daar beschikbaar op donderdag vanaf 15.00 uur tot vrijdag 14.00 uur. 

Hoe werkt het?

Zodra je bestelling klaar staat, ontvang je een mail met daarin de afhaalcode. Deze code toets je in op de Hub-pakketwand. De deur van jouw kluis gaat vervolgens vanzelf open. 

In de kluis staat je bestelling gekoeld voor je klaar in de thermobox van De Streekboer. Neem een tas of krat mee om je boodschappen in over te laden en zet de thermobox daarna terug in de kluis. Wil je statiegeldflessen retourneren? Leg ze dan samen met de thermobox in de kluis.

Let op!

De deur van de kluis sluit automatisch. Let hier goed op als je je boodschappen uitpakt, een gesloten kluisdeur gaat niet meer open. 

Pilot

Je boodschappen afhalen bij de hub-pakketkluis is een pilot. Jouw ervaring is daarom erg belangrijk. Wil je laten weten het je bevalt? Mail je reactie naar info@destreekboer.nl. Dankjewel alvast!