Hoe dien ik een klacht in?

Stuur een email naar ons email adres (zie contactgegevens). Wij zullen dan binnen 24 uur reageren. Ons doel zal altijd zijn om snel een klacht naar volle tevredenheid op te lossen. Mocht dit onverhoopt niet lukken naar tevredenheid van beide partijen, dan kan de klacht voorgelegd worden aan de geschillencommissie van de Stichting Webshop Keurmerk.

Hoe ziet het klachtenverwerkingsproces eruit?
Stuur een email naar ons email adres (zie contactgegevens) of vul onderstaand formulier in. Wij zullen dan binnen 24 uur reageren. In eerste instantie zullen wij proberen om de klacht rechtstreeks naar volle tevredenheid op te lossen. Mocht dit overhoopt toch niet lukken naar tevredenheid van beide partijen, dan kan de klacht voorgelegd worden aan de geschillencommissie van de Stichting Webshop Keurmerk.

NIET GOED GELD TERUG GARANTIE

Bij De Streekboer streven wij naar de beste kwaliteit uit eigen regio. Soms kan het zijn dat er toch een ‘rot appeltje’ tussen de producten kan zitten. Dit kan de beste overkomen. De boeren vinden het fijn dat jij ze hier van op de hoogte stelt. Zo kunnen zij ervoor zorgen dat de versheidsgarantie behouden blijft.
Wij willen natuurlijk dat jij zo veel mogelijk van jouw verse producten kan genieten. Daarom bieden wij jou de niet goed geld terug garantie aan. Als jij jouw producten hebt afgehaald en ontdekt dat er een product tussen zit die toch niet helemaal eetbaar meer is? Vul in diezelfde week deze gemakkelijke lijst in. Zodra jij op verstuurt hebt geklikt, krijg jij snel jouw geld terug gestort.

Let op, je krijgt alleen de kosten van de het product teruggestort.

Klasse 2 producten
Niet in alle gevallen kan jij beroep doen op de niet goed geld terug garantie. In het geval van de klasse 2 producten, hebben wij al te maken met de ‘buiten beentjes’ van De Streekboer. Dit zijn producten die volgens de supermarkttermen de schappen niet halen. Deze producten zien er iets anders uit. De komkommer is krommer, de bloemkool is geel of het fruit is wat beurs, noem het maar op. Omdat deze producten al als ‘buitenbeentjes’ worden bestempeld, vallen ze niet in deze garantie. De producten onder deze categorie staan goed aangegeven op de site.