Betalen bij De Streekboer

De Streekboer werkt met de wetten van de natuur. Soms kan het zijn dat je bestelling wijzigt. Bijvoorbeeld omdat je hebt aangegeven statiegeldflessen te retourneren maar deze vergeten bent. Wij zorgen ervoor dat, wanneer je bestelling onverhoopt wijzigt, je nooit te veel betaalt.

Dat kan omdat wij werken met automatische incasso, iDEAL en PayPal. Het werkt als volgt:

  1. Je plaatst je bestelling en vult je gegevens in;
  2. Je haalt je bestelling op;
  3. Stel er wijzigt een product dan noteert de beheerder dat. Vervolgens verwerkt de beheerder het in het ons systeem. Jij krijgt een mailtje met daarin een bevestiging van de gewijzigde bestelling en het juiste totaal bedrag.
  4. Het bedrag wordt van het bij ons bekende rekeningnummer afgeschreven.

Op het verzamelpunten en de afhaalpunten is geen contant geld in omloop. Je kunt dus zonder portemonnee naar binnen lopen. Wel zo gemakkelijk toch?!

Persoonlijk contact

Mocht je nog vragen hebben over de betaling dan kan je die vraag stellen via het chatvenster die je onder in beeld kunt vinden. Tevens staat de beheerder op het verzamelpunt voor je klaar om al je vragen te beantwoorden.

Afhandeling betaling en wanneer wordt het afgeschreven?

De incasso´s worden wekelijks door ons ingelezen bij de banken. Wanneer je de bestelling plaatst dan geef je daarmee toestemming om eenmalig per bestelling het bedrag te innen. Het bedrag zal anderhalve week (op maandag) na het ophalen bij je worden geïnd. Je haalt je bestelling donderdag, vrijdag of zaterdag op, dan wordt het bedrag niet de eerst volgende maandag maar de maandag erop geïnd. Tussen het afhalen van je bestelling en het innen van het bedrag zit dus ongeveer anderhalve week tijd. 

 

Retouren

Volgens onze voorwaarden (de voorwaarden van Webshop Keurmerk, deze zijn in samenwerking met de Consumentenbond tot stand gekomen) geldt een zichttermijn van 14 dagen. Binnen deze 14 dagen kunt u de geleverde producten zonder opgave van reden retourneren.

Eventuele retour transportkosten zijn voor rekening van de consument, uiteraard tenzij het een fout van onze kant betreft (verkeerd product geleverd etcetera). U kunt een retour aanmelden via het email adres welke u kunt vinden onder de optie “Contact”. Wij zullen u dan voorzien van het juiste retouradres.

Na aanmelding van de retour zult u binnen 14 dagen het originele aankoopbedrag (inclusief de originele transportkosten) van ons terug ontvangen. Graag vernemen wij dan dus uw bankrekening nummer en tenaamstelling.

Modelformulier Retournering

Klik hier om het formulier te downloaden Modelformulier Retournering.