De Streekboer is erg blij met haar partners. Door hun is de organisatie uitgegroeid tot een online webwinkel die wij vandaag de dag allemaal goed kennen. Zo heeft De Streekboer een opstartsubsidie van de Rabobank gekregen, heeft gemeente Sud-west Fryslan ons geholpen met het verkopen van de beroemde ‘Gouden Bloemkool’ soep en helpt de Friese milieu Federatie aan het bekendmaken van lokaal voedsel onder horecagelegenheden. Zij maken het bekendmaken en verkopen van lekker lokaal voedsel een stuk gemakkelijker. Dank!


Samen met Eetbaar Friesland werkt De Streekboer aan het introduceren en gebruiken van lokale producten in de horeca.

De Rabobank bestelt regelmatig een aantal producten van De Streekboer. Zij gebruiken deze producten voor leden activiteiten binnen de organisatie. De Streekboer heeft een opstartsubsidie van De Rabobank gekregen.

De gemeente bestelt elke week melkproducten bij De Streekboer. Buurvrouw Durkje levert elke maandag haar zuivel bij de kantine van de gemeente Súdwest-Fryslân.

Eetbaar Fryslân wil dat binnen vijf jaar alle inwoners van Friesland bij hun dagelijkse voedselconsumptie kunnen kiezen voor lokaal geteelde- en seizoensproducten.

Vontis is verantwoordelijk voor de website van De Streekboer. Met grote zorg wordt de website gebruiksklaar gemaakt voor de klanten van De Streekboer. 

‘t Gerecht is een grandcafé in hartje Heerenveen. Een trouwe afnemer van onder andere de Pukkelpompoen.

De verschillende Welkoop filialen in Friesland en Groningen zijn onze grotere afhaallocaties. Tevens werken wij samen door de verkoop van Streekboer producten in de Welkoop winkels.