De Streekboer bezorgt in een groot gedeelte van de Noordelijke provincies thuis:

Regio’s

De voordelen van Streekboer thuisbezorging

Streekboer Webres
Lokale samenwerking: Bezorgd door onze vaste, lokale partner in de logistiek

Duurzame bezorging: De bezorgers rijden al op de routes en kunnen de Streekboer bestelling dus meenemen zonder onnodige extra kilometers

Eerlijke prijs: Jij betaalt wat de bezorging kost; deels uit de marge op jouw producten en deels door bezorgkosten

Gemak: Je hoeft er niet voor thuis te blijven. Jij zet een (koel)box klaar, geeft aan waar die staat en wij zetten de boodschappen in jouw (koel)box.

Hoe het werkt

Je plaatst je bestelling via www.destreekboer.nl. Aan de hand van jouw postcode kun je in jouw winkelmandje zien of er bij jou in de buurt thuisbezorgd wordt of niet. Goed om te weten: Je hoeft niet de hele dag thuis te blijven voor jouw bezorging. We hebben helaas (nog) geen duur en geautomatiseerd systeem waardoor jij de bezorger op de voet kunt volgen. Wel werken we met vaste bezorgers. Zet dus gerust een (koel)box ergens neer en geef als notitie bij het afrekenen aan waar deze staan. Dan zorgt onze vaste bezorger ervoor dat jouw boodschappen in de box terechtkomen.

Kosten

De Streekboer staat voor een eerlijke prijs voor iedereen. Vandaar dat de kosten voor thuisbezorging er als volgt uitzien:

 • Leden betalen voor bestellingen onder de €35, €6,50 bezorgkosten.
 • Bestel je als lid voor tussen de €35 en €65 dan betaal je €3,50.
 • Vanaf €65 krijg je als lid je bestelling gratis thuisbezorgd.
 • Niet-leden kunnen de boodschappen laten thuisbezorgen vanaf €50 en betalen €6,50.

Wanneer volgt thuisbezorging in de rest van de provincies Groningen en Drenthe?

Wij kunnen op een duurzame manier de thuisbezorging in Friesland uitrollen omdat onze vaste distributiepartner, het lokale bedrijf Rinzema Transport, al op de vrijdag met bestelbusjes door heel Friesland heen rijdt. Vandaar dat Friesland de eerste van de drie provincies is waar we in de hele provincie thuisbezorging aan kunnen bieden. Is dit een succes, dan breiden we de thuisbezorging in Groningen en Drenthe ook verder uit (we kunnen niet wachten!!).

6 reacties op “Wij bezorgen thuis!

 1. jokedejong zegt:

  fijn dat jullie gaan bezorgen. Helaas nog niet in Drachten. Sinds de verplaatsing van het afhaalpunt naar het industrieterrein het voor ons een stuk minder aantrekkelijk geworden om jullie producten af te halen gezien de reisafstand (4,6 km). Jammer!

  • Sandra Ronde zegt:

   Hoi Joke, dat snap ik. Wij zouden het ook fijn vinden nog een punt meer richting de snelweg te hebben. Mocht je nog een suggestie hebben voor een afhaalpunt in de buurt van het voormalige afhaalpunt dan vernemen we het graag.

 2. Pietje Horjus zegt:

  Fijn dat jullie nu bezorgen in Leeuwarden! Maar…..hoe gaat dat als er niemand thuis is? Waar laten jullie dan de boodschappen?En wat met de kratten/ lege flessen? Wij hebben nl eigen krat, van jullie overgenomen.

  • Sandra Ronde zegt:

   Hoi Pietje! In het opmerkingenveld bij je bestelling kun je je afleverwensen doorgeven. Als je niet thuis bent, kun je hierin aangeven waar je wilt dat we de boodschappen neerzetten bijvoorbeeld. Leg er dan wel zelf even een krat of tas neer waar we de boodschappen in kunnen doen. Ook je flessen kun je er bij leggen. Als je een bezorgnotitie hebt die wekelijks geldt, geef dat ook gerust aan dan bewaren we die voor een vervolgbestelling. Meer vragen? Bel, mail of app ons gerust!

Geef een reactie

whatsapp knop