Tweewekelijkse brief van Monique aan Sandra 

Hoi Sandra,

Wij hebben genoten van een vrije week. Wij staan zowel zakelijk als privé voor een belangrijk jaar. Privé willen we gaan verhuizen naar Leeuwarden. We gaan ons huis verkopen en hebben ook al een nieuw huis gevonden.

Unnamed ()

Onze week vakantie stond dan ook deels in het teken van verhuizen. Maar het ging allemaal super soepel. We zien het maar als een heel gunstig voorteken.

Als alles in 2021 zo soepel mag verlopen dan gaat het jaar de boeken in als een topjaar. En daar gaan we natuurlijk voor! We zullen nog heel wat voor de kiezen krijgen maar we zijn met elkaar sterk en veerkrachtig.

Ik heb een blogje geschreven over de plannen die wij voor 2021 hebben die we, naast het runnen van de winkel, gaan vormgeven.
Zoals je wel van ons gewend bent, staan we alweer te springen om te mogen beginnen. Het jaar dat we afsluiten heeft van alles gebracht. Van de ultieme saamhorigheid tot steeds groter wordende verdeeldheid. Als het aan ons ligt gaan we op die saamhorigheid voort borduren.

Lieve Sandra, ik hou het verder kort voor deze eerste brief in het nieuwe jaar. Ik denk dat we nog genoeg (ellenlange) verhalen te vertellen hebben in het komende jaar!

Liefs Monique


jouw dagelijkse kostMonique – oprichter van de streekproductenwinkel Jouw Dagelijkse Kost in Leeuwarden – en Sandra – oprichter van de online streekproductenwinkel De Streekboer – wisselen wekelijks hun ervaringen en verhalen met elkaar uit in de vorm van een brief. Lees mee over wat er speelt in de wereld van de korte keten.

Geef een reactie

whatsapp knop