Chocoletters Lekker Bros“Ik blijf het een prachtig kinderfeest vinden, dat ik ook o zo graag met volwassenen vier!”

“Nou, ik ook! De gedichten vind ik zelf het leukst. Hoe je jezelf en de ander op de hak kunt nemen en de bijzondere dingen van het afgelopen jaar de revue nog eens kunt laten passeren. Ik geniet ervan!”

Ik keuvel samen met een vrijwilliger in het winkeltje terwijl we wat pakketjes maken die als sinterklaascadeau dienst gaan doen. Samen met ons zijn er dus nog veel meer mensen die deze feestdag vroeg in december een warm hart toedragen.

Gelukkig hoeft sint niet alles zelf voor te bereiden, hij weet dat hij altijd weer op Gad kan rekenen. Ook dit jaar maakt hij handgemaakte chocoladeletters. De S van Sint en de P van Piet.

Niet heel veel keuze, zul je misschien zeggen? Maar dat komt dus omdat hij ze met de hand gaat maken. En bovendien kun je zowel in de S als in de P lekker makkelijk veel chocolade kwijt. Want dat is toch altijd de zorg voor iedereen met een naam die met een i begint natuurlijk ;-). En hij heeft wel weer keuze in de variaties melk, puur en wit.

Lijkt ons persoonlijk meer dan genoeg keuze. Er is al zoveel keuzestress in ons dagelijks leven. Dan is het voor deze letter een keertje lekker makkelijk. Want het gaat vooral om de smaak. De chocoladeproducten van Lekker Bros zijn in het algemeen al om je vingers bij op te eten. Deze letters in het bijzonder zijn echt niet te weerstaan!

Weet je nog hoe dat komt? Gad Bros van Lekker Bros, hij heet dus echt Bros, zei ooit zijn goed betaalde baan op omdat hij erachter kwam dat hij de wereld echt niet mooier kon maken door daar te blijven werken. Hij koos voor zijn passie: het maken van chocolade en verbouwde zijn garage tot het kleinste chocoladefabriekje dat ik ooit heb gezien. Met zo’n heel klein lopend bandje waar de bonbons overheen dansen. Waanzinnig leuk om te zien! En vanuit dit paradijs maakt hij de wereld wel degelijk elke dag een beetje mooier!

Wil je een letter van zijn hand als cadeau geven? Bestel ze op tijd, liefst deze week al. Dan heb je zelf ook nog genoeg tijd om de gedichten erbij te maken. Want die moeten ook om van te smullen zijn, toch?!

Geef een reactie

whatsapp knop