Geschreven door Sandra

Feest! Inmiddels staat er meer dan €300.000 euro op de teller van de crowdfunding. Reden voor een feestje! €.

Heb je nog niet geïnvesteerd maar wil je dit wel doen? Wacht dan niet te lang. Onder iedereen die nog dit jaar investeert (of al heeft geïnvesteerd), verloten we een middag koeien melken met Dieuwke, Sandra én (Buurvrouw) Durkje. Tijdens deze middag neemt Durkje ons eerst mee het land in om de koeien te halen. Ondertussen vertelt ze over wat er in het weiland gezaaid is en wat dat met de bodem en met stikstof in de lucht doet. Als de koeien gehaald zijn, moeten de mouwen echt worden opgestroopt: er moet gemolken worden. Durkje legt je uit hoe dit moet, hoeveel melk haar koeien geven en wat het geheim is van haar manier van werken. Loot je mee? Wij hebben er in ieder geval al heel veel zin in!

€200.000 is al een heleboel geld. Inmiddels hebben we het minimum bedrag voor onze crowdfunding ruimschoots gehaald. Hiermee kunnen we onze impact verdriedubbelen. Maar we gaan door voor de €450.000. Met €200.000 kunnen we al veel, met €450.000 kunnen we nog meer. Dit willen we extra bereiken als we €450.000 ophalen:

Met €.

Ikzelf word met name blij van het vijfde punt in het overzicht: het statiegeldsysteem. Momenteel worden alle groentetassen en overige pakketten geleverd in papieren tassen. Niet alleen kosten deze papieren tassen geld, ook kost het onnodig veel verpakkingsmaterialen. We leveren al zo min mogelijk in plastic uit. Maar hoe mooi zou het zijn als we onze pakketten in kratten uit kunnen leveren zodat daar helemaal geen verpakkingsmateriaal meer omheen hoeft? Uit klantenfeedback komt het gebruik van zo min mogelijk verpakkingen altijd terug. Ik ben er dan ook van overtuigd dat de overstap naar kratten veel mensen blij zal maken!

Maar… Het kunnen implementeren van een statiegeldsysteem voor kratten vergt een extra automatisering die niet is gebudgetteerd in de €200.000 maar wel in de €450.000. Hopelijk gaan we dit dan ook met z’n allen bereiken!

Geef een reactie

whatsapp knop