..

Ik sprak met Mareike van Fork Ranger. Samen met haar compagnon zijn ze samen feitelijk grote fans van Streekboer. Helaas wonen ze niet in het Noorden, dus zijn ze geen klant. Maar hun inzet voor de duurzame korte keten in de meer algemene zin van het woord is enorm!

Ik had een leuk gesprek met Mareike. We hadden al snel door dat we beide hetzelfde doel hebben: een eerlijke, gezonde en leuke voedselketen. In de pop-up winkel gaan we in elk geval hun kalender met seizoensrecepten verkopen. Om je een idee te geven, delen we de link naar een recept voor chilispaghetti met sinaasappel uit de kalender.

Als je het leuk vindt, kun je ook hun app downloaden. Heel informatief en vlot opgezet. En ik moet bekennen dat ik ook niet alle vragen goed had. Echt leerzaam dus, en inspirerend!

Dan rest ons deze week alleen nog het boodschappenlijstje te delen. Je kunt het Fork Ranger recept gewoon aanhouden. Je vervangt alleen de sinaasappelsap door de rode bessensap, de bloemkool door de koolrabi en de feta door de Friese geitenkaasblokjes (wat eigenlijk ook gewoon feta is maar niet zo genoemd mag worden vanwege de beschermde naam).

Ingrediënten

Laat je weten of het in de smaak is gevallen?

Geef een reactie

whatsapp knop