Tweewekelijkse brief van Sandra aan Monique

Hoi Monique,

Spannende tijden dus! Ik hoop dat de verkoop van jullie huis net zo voorspoedig gaat als de koop van jullie nieuwe. Ook wij zijn vol goede moed aan het nieuwe jaar begonnen. Rustig aan opstarten was er niet bij: de lockdown brengt ook deze keer weer een record aantal bestellingen met zich mee. We proberen de kalmte te bewaren en doen ons best weer wat moois af te leveren.

Zelf heb ik de afgelopen week nagedacht over wat onze briefconversatie zal brengen het komende jaar. Ik heb zin om samen een mooi plan voor 2021 te smeden. We hadden het er al even kort over: het zou zo tof zijn als we iedereen die bij De Streekboer bestelt of bij jullie in de winkel komt weer mee kunnen nemen naar de boer.

In 2016 organiseerden we de Streekboer open dag. We vroegen alle boeren om op 8 oktober van dat jaar de poorten van het erf te openen en we zetten fiets- en autotoers uit in (destijds nog alleen) Friesland zodat je op één dag bij meerdere boeren langs kon gaan. Wat was het een succes! Ik hoop van harte dat we over een maand of twee, drie weer iets soortgelijks kunnen organiseren en dan samen met jullie!

Een Subtitel Toevoegen

Tegelijkertijd ben ik ook heel benieuwd wat onze lezers van ons willen horen het aankomende jaar. Bij deze wil ik dus een oproep doen aan al onze lezers:

Welke verhalen triggeren jou? Waar zou je meer van willen weten? Is er een thema waarvan je zegt: het lijkt me nu erg leuk als jullie dat het komende jaar eens uitgebreid gaan belichten?

Laat het ons weten via info@destreekboer.nl of info@jouwdagelijksekost.nl en dan kunnen wij er hopelijk werk van maken!

Liefs, Sandra


jouw dagelijkse kostMonique – oprichter van de streekproductenwinkel Jouw Dagelijkse Kost in Leeuwarden – en Sandra – oprichter van de online streekproductenwinkel De Streekboer – wisselen wekelijks hun ervaringen en verhalen met elkaar uit in de vorm van een brief. Lees mee over wat er speelt in de wereld van de korte keten.

Geef een reactie

whatsapp knop