..‘Ik kom vrijdag ein-de-lijk de auto magneet terugbrengen, hoor! Enne, oh ja… Ik ben er dus eentje kwijtgeraakt. Dus het is er inderdaad nog maar eentje. Ben je daar boos over? Ik vergoed hem wel hoor!’

Op Mireille kun je sowieso onmogelijk boos worden, dus vergoeden hoeft niet, en al helemaal niet als je weet wat ze met de automagneten heeft gedaan.

De Streekboer heeft het jongerenproject waarvan zij begeleider is gesteund. Ze laat met haar team jongeren werken aan hun weerbaarheid in de maatschappij. Voor dit project gingen jongeren liftend van A naar B.

Wij hebben dit toffe project gesteund met een bijdrage uit de Uitgestelde Boodschappen vanuit de Streekboerwinkel in de Blokhuispoort.

In ruil daarvoor mocht de Streekboermagneet op het busje waarin zij met het begeleidende team achter de jongeren aanreden. Met die jongeren kwam het allemaal dik in orde. Maar de begeleiders waren toch zo nerveus dat ze per ongeluk verkeerde brandstof in de bus hebben getankt. Daardoor raakten ze zelf even de kluts kwijt en dus ook die ene magneet. Die zat over de tankdop heen geplakt en werd dus vergeten in alle consternatie.

Hoe kunnen we helpen?

‘Maar weet je wat het wel is, Monique, echt nog niemand van onze groep kende jullie. De jongeren niet, hun ouders niet, vrienden en kennissen niet… Dat moet toch anders kunnen, zou je zeggen? Want als ik vertelde over waar De Streekboer voor staat, was iedereen gelijk mega-enthousiast over jullie concept. Dus ik wil je eigenlijk vragen hoe we daarin kunnen helpen. Want tja, aan zoekgeraakte magneten heb jij niet zo veel vrees ik. Heb je nog andere opties?’

En die hebben we uiteraard!

En het is ook nog eens super simpel!

Vindt je het leuk om dingen over De Streekboer op social media te posten? Graag! Het maakt niet uit welk kanaal. Wij zitten zelf op Facebook, Instagram en Linkedin, maar alles mag wat ons betreft. Wat zijn de ideeën?

  • Een recept delen met de boodschappen van De Streekboer
  • Met name voor LinkedIn: Ons taggen en noemen in post die over voedsel(beleid) gaan
  • Jouw eigen voedselverhalen delen via reels, stories of posts

Dat zouden wij echt onwijs gaaf vinden. Want we weten allemaal hoe die Socials werken. Je komt zelf nauwelijks buiten je eigen bubbel. Maar dat gaat snel anders worden als jullie als Streekboer-fans zelf over ons gaan schrijven en ons taggen in jouw berichten.

Win-win

Is het voor jou geen enkele moeite om te gekke content te maken? Wij zeggen: GO! Wij kiezen steeds de content-creator van de week uit om te kunnen belonen met een extraatje op je account om boodschappen van te doen. Dus we maken er ook nog een leuke wedstrijd van. Laat je ons weten of je in bent?!

Geef een reactie

whatsapp knop