Fruitbedrijf Bosschaart

Boeren: Familie Bosschaart

Adres gegevens

Pastorieweg 16
Noordbroek

http://www.fruitgaard.nl/

Familie Bosschaart

“Fruitbedrijf Bosschaart is een bedrijf waar met hart en ziel fruit wordt geteeld. Gerrit en Cornelia zijn hier 28 jaar geleden mee gestart in Utrecht en zitten nu alweer 18 jaar in Noordbroek, Groningen. De passie is in al die jaren niet afgenomen, maar wij proberen ons steeds meer te richten op de vraag van de klant. Klanten vragen om lekkere en ook oude fruitrassen.

Naast de appels en peren die wij telen, worden er ook kersen en pruimen geteeld. Wij houden van korte ketens van het land, al dan niet zelf geplukt, naar de consument. Het fruit moet een goede kwaliteit hebben en een goede smaak, dat maakt vers fruit bijzonder en lekker.

Wij telen niet biologisch maar gaan bewust om met alles wat wij in de boomgaard tegen komen. Gewasbescherming is helaas nodig voor een mooi product. Wij gebruiken geen kunstmest maar kippenmestkorrels. Daarnaast kruipen, vliegen er heel wat nuttige insecten en vogels in de boomgaard. Kool en Pimpelmezen eten rupsen, Lieve Heersbeestjes eten luizen net als oorwormen etc. De natuur is onze beste vriend.”

Fruitbedrijf Bosschaart
2,25

per kilo
lichtzoete appel

Fruitbedrijf Bosschaart
2,25

per kilo
friszoete appel

Fruitbedrijf Bosschaart
2,59

1 liter

Fruitbedrijf Bosschaart
7,20

per 3 of 5 liter

Wissen
Fruitbedrijf Bosschaart
2,59

pure appel80% en perensap20% van eigen fruit. Ingrediënten: Diverse soorten appels en peren Bewaardadvies: na openen in de koelkast bewaren. Fles in de glasbak. Appel-perensap december 18th, 2023rimmerriemersma

Wissen