De Buurtkok

Boeren: Simon en Nynke Dijkstra

Adres gegevens

Sophia Hedwiglaan 3 Oranjewoud
Heerenveen

https://debuurtkok.nl/

Simon en zijn vrouw Nynke hebben na de verkoop van hun voormalige bedrijf Stichting de Buurtkok opgericht. Ze wilden niet meer alleen werken voor nog meer geld. Ze wilden betekenis toevoegen aan hun werk. Zij zien, net als wij, dat gezond eten niet voor iedereen is weggelegd. En dat is eigenlijk te gek voor woorden.

Daarom gaat een deel van de opbrengst naar maaltijden die worden weggegeven via de voedselbank of worden verkocht met een mooie korting aan mensen met een smalle beurs. Er gaat sowieso geen enkele maaltijd weg omdat die niet meer houdbaar is. Ruim op tijd gaan ze dan in de vriezer zodat ze veel langer houdbaar zijn en hun weg kunnen vinden naar mensen die een maaltijd nodig hebben.

Drie keuzes
Er zijn elke week drie maaltijden waaruit je kunt kiezen. De ingrediënten zijn zo veel als kan biologisch en liefst dus ook nog uit de buurt. Helemaal passend bij De Streekboer dus. En omdat ze, net als wij, zelf het maatschappelijk doel hebben om gezond voedsel een eerlijke prijs te geven en bereikbaar voor iedereen te laten zijn, zijn wij zo trots dat wij nu ook deze maaltijden mogen verkopen voor deze bijzondere nieuwe leverancier!

Met het kopen van een maaltijd zorg je dus niet alleen voor jezelf dat je gezond en lekker eet. Ook iemand anders kan hierdoor goed gevoed worden.

Dus door zelf lekker en gezond te eten maak je voor een ander het verschil. Zo zou het moeten zijn, toch? En zo is het nu dus ook.

De Buurtkok
Vanaf: 9,29

1 persoons maaltijd kant & klaar
vlees of vegetarisch 450 gram

Wissen
De Buurtkok
Vanaf: 9,29

1 persoons maaltijd kant & klaar vlees of vegetarisch 450 gram

Wissen
De Buurtkok
9,99

1 persoons maaltijd kant & klaar vlees of vegetarisch 450 gram

Wissen