Dhana’s Chocolate is ontstaan uit een passie voor gezonde en bewuste voeding. Danielle, de oprichtster, kreeg tijdens een reis in 2012 het idee om verantwoorde, maar ook heerlijk smakende chocolade te maken. Wat haar creaties bijzonder maakt, is dat ze volledig biologisch, plantaardig en vrij van geraffineerde suikers, gluten en zuivel zijn. Met cacao van hoge kwaliteit uit Peru creëert ze producten die zowel lekker als goed voor het lichaam zijn, een combinatie die haar inspireerde vanaf het begin.
De chocolade is rauw, wat betekent dat de cacao niet wordt verhit boven een bepaalde temperatuur, zodat de voedingsstoffen optimaal behouden blijven. Daarnaast wordt eerlijke en duurzame cacao gebruikt, wat niet alleen bijdraagt aan de kwaliteit van de chocolade, maar ook aan een eerlijke behandeling van cacaoboeren. Zo combineert Daniëlle smaak met maatschappelijke verantwoordelijkheid.
Het assortiment van Dhana’s Chocolate bestaat uit bonbons, repen en notenspreads, met unieke smaken. Bij De Streekboer zullen we eens in de maand de producten van Daniëlle aanbieden. Wil je meer te weten komen over hoe Daniëlle bonbons maakt? Door middel van workshops deelt ze haar passie voor rauwe chocolade en laat ze mensen zien hoe ze zelf gezonde chocolade kunnen maken.
Mis niets, schrijf je in voor de nieuwsbrief!
Wekelijks de mooiste verhalen van onze boeren en als eerste de producten van het seizoen in jouw mailbox.