De streekboer sandra

CORONA NIEUWS – Wij gaan door en zijn er voor je! Geen lege schappen: dankzij ons systeem komen jouw bestelde boodschappen gegarandeerd bij jou aan! Bovendien zijn onze lokale boodschappen nog steeds net zo vers en gezond als ze altijd geleverd worden. Precies dus de vitamineboost die je kunt gebruiken in deze tijd.
 
✔ī¸ 𝐎𝐧đĨđĸ𝐧𝐞 𝐛𝐨𝐨𝐝đŦ𝐜𝐡𝐚𝐩𝐩𝐞𝐧 𝐛𝐞đŦ𝐭𝐞đĨđĨ𝐞𝐧 đ¯đšđ§đšđŸ 𝐡𝐮đĸđŦ. Dus geen drukke supermarkten en lege schappen want wij importeren niet. Al onze producten komen rechtstreeks van de lokale boer.
✔ī¸ 𝐌𝐚𝐱đĸđĻ𝐚đĨ𝐞 𝐡𝐲𝐠đĸÃĢ𝐧𝐞 𝐝𝐨𝐨đĢ 𝐨𝐧đŦ 𝐮𝐧đĸ𝐞𝐤𝐞 đĨđžđ¯đžđĢđĸ𝐧𝐠đŦđŦ𝐲đŦ𝐭𝐞𝐞đĻ. De meeste boeren oogsten de door jouw bestelde producten en stoppen ze zelf in ons distributiecentrum in jouw krat. De enige die jouw boodschappen dan aanraken zijn de boer en jijzelf. Wat soms als nadeel van ons systeem wordt ervaren, namelijk dat je niet zelf je appels en peren uit een grote schap kunt kiezen, is nu hÊt voordeel. Jouw producten gaan niet door tientallen verschillende handen. Uiteraard worden zowel bij de boer op het erf als in ons distributiecentrum de voorschriften van het RIVM (handen wassen, niet zelf komen als je ziekteverschijnselen hebt, etc.) opgevolgd.
✔ī¸ 𝐆𝐞𝐠𝐚đĢ𝐚𝐧𝐝𝐞𝐞đĢ𝐝𝐞 đĨđžđ¯đžđĢđĸ𝐧𝐠. De boodschappen worden thuisbezorgd (in de stad Groningen) of je selecteert het afhaalpunt van jouw keuze. Mocht volgende week blijken dat een van onze afhaalpunten niet open kan blijven vanwege Corona dan zullen we ervoor zorgen dat de producten alsnog bij jou thuis komen; ofwel via thuisbezorging ofwel via een alternatief, naar RIVM standaarden verantwoord, afhaalpunt in de buurt.
Bestel woensdag voor 10 uur en de boodschappen worden op de volgende donderdag of vrijdag geleverd.

Een reactie op “Wij zijn er voor je

  1. Pingback: Corona: Wij zijn er voor elkaar; help je mee? – De Streekboer | Lokaal van boeren in Friesland & Groningen

Geef een reactie

whatsapp knop