De tweewekelijkse brief van Monique aan Sandra

Hi Sandra,

Klopt helemaal hoor dat mensen ons en onze winkels soms door elkaar gooien. Ik geef hier altijd het ezelsbruggetje mee dat dat wat Sandra schrijft, over de Streekboer gaat. Dan gaat de andere brief over de winkel in de Nieuwe Oosterstraat. 😉

kiwibesVoor de meeste producten is het natuurlijk geen probleem omdat we veel hetzelfde verkopen, maar er zijn inderdaad ook uitzonderingen. Daarom is het wel extra leuk dat we nu een nieuw vers product hebben dat zowel bij ons als bij jullie verkrijgbaar is! Hoeft niemand er over na te denken. 😉

Vorige week stuurde ik onze klanten ook al een blogje over de Kiwi-Bes. Die gaat dus deze week in de herhaling. Want het bleek dat Ludo niet maar een paar doosjes van dit vrolijke vruchtje had?! Nee, joh, hij had ze echt overvloedig!

Dus heeft Ronny met jullie geschakeld en zo komt het dat ze nu ook via jullie te koop zijn. Echt super leuk hoe die samenwerkingen allemaal ontstaan! Voor onze eigen nieuwsbrief abonnees dus een herhaling, maar voor jouw klanten van de Streekboer een primeur van de Bildtse klei!

En verder vind ik het ook nog wel heel leuk om te melden dat wij veel reacties hebben gekregen op ons verhaal dat we geen kant en klaar mixen meer gaan verkopen. Voor veel mensen was het echt een openbaring dat het zo simpel kon zijn. Maar omdat wij ook weten dat het dus voor velen onbekend terrein is hebben we receptkaartjes gemaakt met basisrecepten.

Er zijn er vier: één voor pannenkoeken, één voor cake, één voor appeltaart en eentje voor koekjes. Je mag ze gratis bij ons in de winkel komen ophalen. Het zijn natuurlijk maar vier voorbeelden van een oneindige reeks producten die je kunt bakken. Wat is jouw lievelingsrecept om te bakken?

Wij gaan een lekker appeltaartje bakken denk ik. Een lekker taartje voor onze bijna-verjaardag! Nou ja, onze winkel is bijna jarig. Niet wij zelf hoor. 1 oktober is de winkel één jaar! En om dat te vieren hebben we een corona-proof feestje bedacht. We hebben een tijdje terug de krioel-route uitgezet. Op die route is op 1 oktober iets leuks te ontdekken. Wat? Tja, dat houden we nog even geheim. Je kunt het volgen via de facebook pagina over die route. En natuurlijk via onze website.

Liefs Monique


jouw dagelijkse kostMonique – oprichter van de streekproductenwinkel Jouw Dagelijkse Kost in Leeuwarden – en Sandra – oprichter van de online streekproductenwinkel De Streekboer – wisselen wekelijks hun ervaringen en verhalen met elkaar uit in de vorm van een brief. Lees mee over wat er speelt in de wereld van de korte keten.

Geef een reactie

whatsapp knop