Univelogo Copy

Speciaal voor alle Univé lezers heeft De Streekboer een goed gevuld proefpakket samengesteld.Voor slechts 15 euro kun je al genieten van al het lekkers dat jouw regio te bieden heeft. Het pakket heeft een totale waarde van 25 euro dus wees er snel bij want op=op

De Streekboer is een organisatie die boer en consument verbindt en de boer een eerlijke prijs voor zijn product geeft. Door middel van de webshop kun je als klant elke week je boodschappen doen en deze op verschillende plaatsen en tijden afhalen. We hanteren een 40 kilometerbeleid, wat betekent dat alle producten uit een omtrek van 40 kilometer van het afhaalpunt komen. Lekker lokaal dus!

In het proefpakket zitten verschillende lekkernijen, denk aan fruit, groente, eieren en verse boerenmelk. De inhoud van de pakketten verschilt per regio en ze kunnen op verschillende plekken in het noorden worden afgehaald. Kijk voor een afhaalpunt bij jou in de buurt hier.

Bij elke 50 verkochte proefpakketten verloten we een goed gevulde tas ter waarde van 40 euro. Dus vergeet je vrienden, familie en kennissen er ook niet van op de hoogte te stellen!

Proefpakket Univé

Totaal: € 15,00