Yes, we zijn open! Streekboer Groningen is een feit. Na maanden voorbereiding hebben we veertien boeren rondom de stad Groningen bereid gevonden om mee te doen, een geschikte afhaallocatie gevonden en een enthousiaste beheerder op Streekboer Groningen kunnen zetten. Vanaf nu kan iedereen ook in Groningen producten uit de streek bestellen. Donderdag 8 december vindt de feestelijke opening plaats. Hopelijk plaatsen zoveel mogelijk mensen deze week al een bestelling. Dan kunnen we 8 december de opening pas echt feestelijk inluiden!

Beheerders bedankt!

De afgelopen weken hebben ons, Thijs, Janco en ik, temeer doen realiseren hoe blij we mogen zijn met ons team. Joke Kops heeft zich aan het Streekboer Team toegevoegd en wordt beheerder in Groningen. Zij heeft de afgelopen weken zich een slag in de rondte gewerkt om alle boeren aan te sluiten en het assortiment compleet te maken. Geweldig om te zien dat ze dit niet alleen hoeft te doen maar dat Joke, tijdens het inwerken bij De Streekboer, ook zoveel vrijwillige hulp krijgt van de andere beheerders. Beheerder Bram van Sneek rijdt de nodige kilometers om alle producten goed op de foto te krijgen, Maaike wijst Joke de weg in de website en gezamenlijk helpt iedereen mee de laatste fouten uit de webshop te halen. Wat zijn we trots op het feit dat we zo’n enthousiast, meedenken team hebben! Dat moet gezegd worden!

De Stad

Dan nog even over de plek: Groningen Stad. De Streekboer opent niet voor niets in Groningen. We hebben als organisatie bewust voor gekozen niet te snel uit te breiden: eerst moet de impact in de regio’s waar we al actief zijn worden gemaximaliseerd voordat we verder gaan. Toch voelde de opening van Groningen als een logische stap. Niet alleen is het voor mij, als Groningse, thuiskomen. Ook voor Janco en Thijs is Groningen de plek waar De Streekboer is ontstaan. Daar, in de incubator Cube050 aan de Kadijk in Groningen, vonden Janco, Thijs en ik elkaar namelijk en werd het concept van De Streekboer vormgegeven. Net als Friesland, hoort Groningen bij ons en bij De Streekboer. Laten we met z’n allen er in Groningen, en in alle Friese regio’s, een succes van maken!

Groetjes,
Sandra

PS: Wil je meehelpen de opening van Streekboer Groningen tot een succes te maken? Bestel dan voor dinsdagavond via www.destreekboer.nl/groningen. Afhalen kan donderdag 8 december bij Bie de Buuf aan de Paradijsvogelstraat 10 te Groningen. De feestelijke opening vindt rond half 4 plaats. Boodschappen afhalen kan tussen half 4 en half 7. Tot half 6 zijn de boeren aanwezig.

Geef een reactie

whatsapp knop