Ús Hôf

Boeren: Michel Pauluis & Bregje Hamelynck

Adres gegevens

Aesgewei 21
Sibrandabuorren

http://www.ushof.nl

Over Us Hôf

Ús Hôf is het weiland van Bregje en Michel dat zich langzaam ontwikkelt tot een klein paradijsje met fruitbomen, bessenstruiken, aardbeien en groenten. Het is een groot experiment om te kijken of we ons voedsel weer dichter bij huis kunnen produceren: zonder bestrijdingsmiddelen, puur natuur, kakelvers én lekker.

Voedsel is belangrijk. Daarnaast moet het gezond en lekker zijn en het liefste ook onbespoten en kraakvers. Dat is wat je krijgt bij Ús Hôf. Bij Ús Hôf wordt Permacultuur als basis voor de tuin gebruikt.

Naast het leveren aan De Streekboer werkt Us Hôf met een abonnementensysteem. Als abonnee van Ús Hôf wordt de tuin ook een beetje van jou. Om te oogsten, om mee te werken wanneer je dat leuk vindt, of om even heerlijk op een stoeltje te genieten van de ondergaande zon… Voor kinderen willen we een leuke speelplek maken met een zandbak, een klimauto en een waterpomp.

Je kan je groenten oogsten wanneer het jou uitkomt. We zijn open zolang het licht is. Dus nadat je de kids naar school hebt gebracht, of juist met de kids samen, voor of na je werk, in het weekend… je bepaalt het zelf.