Gelukkig nieuwjaar allemaal!

Wat een gek begin van 2016. Al drie dagen ligt alles hier stil. Vanwege de hevige ijzel komen er meer mensen op schaatsen dan auto’s mijn huis voorbij. Zowel dinsdag als woensdag als donderdag wilde ik van mijn huis in Pieterburen naar het kantoor in Nieuwehorne afreizen maar al drie dagen komt het er niet van: de binnenweggetjes zijn nog steeds onbegaanbaar. Naast de stilte door de ijzel stond de wereld hier gisteren even helemaal stil door het nieuws van onze buurtgenoot Jesse van Wieren. Na een vermissing van een aantal dagen wordt Jesse dood in een tuin teruggevonden. Hij is vermoord. Iedereen staat perplex. Wat een heftig begin van 2016!

Dit is Silke!

20160107040929Gelukkig staan er ook een heel aantal mooie dingen op het programma voor 2016. Zo hebben we Silke Boersma (zie foto) aangetrokken om ervoor te zorgen dat alles wat wordt verzonden vanuit De Streekboer er mooi uit komt te zien. Silke is grafisch vormgever en illustrator. Daarnaast barst ze van de energie. Silke is momenteel bezig met het ontwerpen van de huisstijl van onze nieuwe website. Daarbij horen bijvoorbeeld kleurenpaletten. Uit een twintigtal paletten zijn er nog drie over waarvan één waarschijnlijk gebruikt gaat worden voor die nieuwe website. Welke vinden jullie mooi?

Ook is Silke bezig met een social media plan. Op deze manier kunnen we via Facebook ook meer uitleg gaan geven over producten, boeren en andere ontwikkelingen. Alles om iedereen optimaal op de hoogte te kunnen houden.

Boerenbijeenkomst

Ondertussen wordt er door Wilmer een leuk evenement voor alle boeren en beheerders van De Streekboer georganiseerd. Volgende week maandag komt iedereen samen. Alle boeren nemen wat lekkers van eigen maak mee en Jan Willem van der Schans, onderzoeker aan het Landbouw Economisch Instituut, zal met iedereen in gesprek gaan over kansrijke verdienmodellen voor initiatieven als De Streekboer. We gaan er vanuit dat het een leuke en informatieve avond wordt voor iedereen.

En doen Janco, Thijs en Sandra dan ook nog wat? Ja, wij doen ook nog wat. Iets waar we waarschijnlijk dit weekend ook nog wel op gaan broeden. Maar daarover later meer…

 

Groetjes!

Sandra

Geef een reactie

whatsapp knop