Geschreven door: Monique van Jouw Dagelijkse Kost in Leeuwarden

Oei oei oei, het is nog niet gelukt om Waddenmax te spreken. Ik had het nog zo beloofd. maar die tijd hè?! Die vliegt!

Maar, ik heb natuurlijk ook weer niet stil gezeten. Ik heb wel een verhaal geschreven over de Yoghurt en echte verse aardbeien van onder meer die nieuwe leverancier.

Op mijn vorige verhaal kreeg ik vanuit meerder mensen mooie reacties.

Wat overkoepeld was in de reacties was dat we eigenlijk alleen maar hoeven te vertellen hoe lekker de producten zijn die rechtstreeks van de boer komen en voor een eerlijke prijs worden verkocht.

Nou, dan is dit verhaal er zeker eentje in de categorie. Wil je ook reageren, met grappige, leuke, kritisch, prikkende, gedurfde vragen?
Je bent meer dan welkom. Wij houden van interactie. Op het blog van vorige week reageerde niet alleen klanten maar ook Durkje kon het uiteindelijk weer niet laten… Want vanuit mijn vraag van afgelopen dinsdag welke van onze boeren er ook aan het demonstreren wilde ze gewoon te graag reageren. Ze wilde eerst andere aan het woord laten, Maar ja, er is toch teveel schroom bij de andere én ongeduld bij Durkje zelf. Dus dan gaat ze uiteindelijk toch maar los. Van ons mag ze hoor! Waarom doet de ene boer wel mee en de andere niet? Er zitten hele mooie en interessante verhalen achter. Egbert ter Veen reageerde ook en ik ga zeker binnenkort bij hem op bezoek om tijd te nemen zijn verhaal te horen. Ik hoop dan iemand mee te nemen die een heuse docu over de verhalen achter de producten kan maken. Die verhalen verdienen veel meer aandacht dan het nu krijgt.

 

Er zijn volop wensen dus, oh, stel je toch eens voor dat we winnen morgen… Zo’n  mooi budget om aandacht in de krant te krijgen. Het zou fantastisch zijn! Want we zitten samen bij de finalisten van de Duurzame dertig!

Dank iedereen voor het stemmen. Maandag is de spannende ontknoping. We zijn nu al heel trots natuurlijk! De streekboer is finalist in Groningen en de winkel is dat in Friesland. Dus wel maken echt kans om het te winnen! Jullie horen het zeker van ons.

 

Tot slot dan nog het verhaal over wat er deze week in de winkel afspeelde. Volgende week is Sandra er weer! Tot een volgende keer allemaal.

Groeten uit Leeuwarden,
Monique van Jouw Dagelijkse Kost

Geef een reactie

whatsapp knop