Super dat je ons manifest onderstreept en mee wilt doen als een van de prominenten aan de #eatlocal week! Door middel van deze handleiding verschaffen we je graag houvast voor de week.

Jullie #eatlocal week vindt plaats van 31 mei tot en met 7 juni. In die periode eet jij zoveel mogelijk lokaal en daag jij iedereen uit ook een week zo lokaal mogelijk te eten en de bevindingen te delen op de sociale media met de #eatlocal. Het doel is aandacht te vragen voor het betaalbare, toegankelijke, goede en lekkere voedselsysteem dat De Streekboer, en de aangesloten partijen, nastreeft (zie: ons manifest).

Wat zouden we graag van jou zien:
Korte biografie aanleveren voor op de Streekboer website met daarin de volgende informatie:
Naam
Bedrijf/Organisatie
Quote
Sociale media accounts
Van 27 mei tot en met 30 mei aankondigen op de sociale media dat je meedoet aan de #eatlocal week en anderen oproepen hetzelfde te doen
Tijdens de #eatlocal week dagelijks uitdraging met de #eatlocal op sociale media
Twee (of meer/dagelijks) een vlog over de bevindingen: we vragen je elke vlog te beginnen met de boodschappen waarachter iedereen zich schuilt, namelijk: “ik sta achter lokaal voedsel omdat …. Daarom probeer ik een week lang zo lokaal mogelijk te eten” (zie ook de ALS Ice Bucket Challenge).
Eventueel aangevuld met: blogs, instastories, noem maar op!

Wat biedt De Streekboer:
Vermelding op onze website
Verspreiding vlogs via de sociale media (Facebook, Instagram en Twitter)
Delen social media posts via sociale media De Streekboer
Vermelding in het persbericht naar regionale en landelijke media