Ben jij al familielid? Dan heb jij recht op 20% korting op alle aankopen! – Word ook lid! *

Het is te gek voor woorden…

…de voedselketen staat op zijn kop. Iedere dag worden vier boeren gedwongen te stoppen, consumenten worden meegesleurd van schandaal in schandaal en verandering uit de industrie lijkt er niet te komen. Om weer orde op zaken te stellen staat een delegatie van consumenten, chefs, politici, bloggers en vloggers klaar om de voedselmarkt te veranderen. “De macht terug naar de boer en de consument” is de kreet, het is tijd voor een ware voedselrevolutie!

In ons manifest waarin we oproepen tot een lokale voedselrevolutie vragen we chefs, bedrijven, consumenten en organisaties zich aan te sluiten bij de Streekboer Familie. Door de handen ineen te slaan kunnen wij ervoor zorgen dat in één jaar tijd de eerste 16 streekboeren een bestaansrecht krijgen uit de lokale voedselmarkt. Want, goede, lokale boeren betekent goed voedsel voor ons en een betere voedselmarkt voor de hele wereld.

Sluit je aan!

 Word onderdeel van de voedselrevolutie
 Goed voedsel tegen een eerlijke prijs
 Zonder verplichtingen
 Direct 20% korting op je bestelling

Word ook lid!*

Wat is De Streekboer familie?

De Streekboer familie is een lidmaatschap die boeren de kans geeft om een stabiel en eerlijke inkomen te geven en een stabiele afzet te creëren. Door eenvoudig een lidmaatschap van €10,- per maand of €110,- per jaar te kiezen, krijg jij 20% korting op jouw bestelling en heeft De Streekboer een stabiel inkomen en daarmee bestaansrecht voor de toekomst.

Waarom het lidmaatschap?

Het aanbieden van lokale producten zorgt voor minder voedselverspilling. De Streekboer kan het gebruik van onnodige plastic verpakkingen terugdringen, geeft lokale duurzame boeren weer kans om te produceren en krijgen wij de kans om boeren te stimuleren goed, eerlijk en gezond voedsel te produceren. Want iedereen heeft recht op eerlijk voedsel en een eerlijke prijs.

 

 

Hoe word ik lid van De Streekboer familie?

Jij kan eenvoudig lid worden door op de onderstaande knop te drukken. Vul hier jouw gegevens in en klik op verzenden. Je kan meteen het hele assortiment met 20% korting bestellen! Het is niet alleen voordeliger voor jou, je helpt de lokale voedselmakers ook op weg om op een efficiëntere manier gezond voedsel te produceren. Meer weten over visie van De Streekboer? Bekijk ons manifest.

Word ook lid!*

* We hopen natuurlijk dat je lang lid wilt blijven. Mocht dit niet het geval zijn, dan is het lidmaatschap gemakkelijk opzegbaar.

Voor 10 euro per maand of 110 euro per jaar

Als lid betaal je per jaar of per maand. Wij hebben er veel administratief voordeel van als je per jaar, in plaats van per maand, betaalt. Daarom krijg je, als je een jaarlidmaatschap afsluit één maand korting en betaal je €110,- in plaats van €120,-. Je kunt het lidmaatschap elk moment weer opzeggen door ons te bellen op tel. 085-0160276.