Het is te gek voor woorden…

…de voedselketen staat op zijn kop. Iedere dag worden vier boeren gedwongen te stoppen, consumenten worden meegesleurd van schandaal in schandaal en verandering uit de industrie lijkt er niet te komen. Om weer orde op zaken te stellen staat een delegatie van consumenten, chefs, politici, bloggers en vloggers klaar om de voedselmarkt te veranderen. “De macht terug naar de boer en de consument” is de kreet, het is tijd voor een ware voedselrevolutie!

In ons manifest waarin we oproepen tot een lokale voedselrevolutie vragen we chefs, bedrijven, consumenten en organisaties zich aan te sluiten bij de Streekboer Familie. Door de handen ineen te slaan kunnen wij ervoor zorgen dat in één jaar tijd de eerste 16 streekboeren een bestaansrecht krijgen uit de lokale voedselmarkt. Want, goede, lokale boeren betekent goed voedsel voor ons en een betere voedselmarkt voor de hele wereld.

Sluit je aan!

Kies het lidmaatschap dat bij jou past.

 Word onderdeel van de voedselrevolutie
 Goed voedsel tegen een eerlijke prijs
 Zonder verplichtingen

Word ook lid!*

Doe jij mee?

Met lokaal voedsel wordt er minder voedsel verspild, kunnen we het gebruik van onnodige plastic verpakkingen terugdringen, geven we lokale duurzame boeren weer een kans om te produceren en kunnen we kinderen weer uitleg geven over wat gezond voedsel is. Dit is wat we met lokaal voedsel willen bereiken. Dit zijn de ambities die we sneller waar kunnen maken met Streekboer 2.0.

De Streekboer verdient nu 17 cent over elke euro die er bij De Streekboer verkocht wordt. Dit geld wordt gebruikt om de beheerders te betalen en de organisatie draaiende te houden. In Streekboer 2.0 verandert dit. Niemand betaalt meer extra kosten over gekochte producten maar een vast bedrag per maand. De prijs die jij betaalt, is de prijs die de boer krijgt. Het is direct duidelijk, bespaart administratieve lasten en zorgt ervoor dat niet de tussenhandel, maar de boer verdient aan de producten die hij verkoopt.

Zeg ja tegen De Streekboer 2.0

Bij 1500 leden kunnen we beginnen met Streekboer 2.0. Als jij nu lid wordt, krijg jij als dank per direct 25% korting op jouw Streekboer producten. Jouw lidmaatschap wordt binnen 24 uur geactiveerd. Daarna krijg jij een bevestigingsmail van De Streekboer. Pas dan gaat je lidmaatschap definitief in. Goed om te weten: blijkt De Streekboer na een maand toch niet helemaal bij jou te passen? Het lidmaatschap is dagelijks opzegbaar.

Hoe werkt het?

Word ook lid!*

* We hopen natuurlijk dat je lang lid wilt blijven. Mocht dit niet het geval zijn, dan is het lidmaatschap gemakkelijk opzegbaar.

Voor 10 euro per maand of 110 euro per jaar

Als lid betaal je per jaar of per maand. Wij hebben er veel administratief voordeel van als je per jaar, in plaats van per maand, betaalt. Daarom krijg je, als je een jaarlidmaatschap afsluit één maand korting en betaal je €110,- in plaats van €120,-. Je kunt het lidmaatschap elk moment weer opzeggen door ons te bellen op tel. 085-0160276.