Wij gaan voor de lokale voedselrevolutie!

Met 1500 leden kunnen we beginnen

Het is te gek voor woorden…

…de voedselketen staat op zijn kop. Iedere dag worden vier boeren gedwongen te stoppen, consumenten worden meegesleurd van schandaal in schandaal en verandering uit de industrie lijkt er niet te komen. Om weer orde op zaken te stellen staat een delegatie van consumenten, chefs, politici, bloggers en vloggers klaar om de voedselmarkt te veranderen. “De macht terug naar de boer en de consument” is de kreet, het is tijd voor een ware voedselrevolutie!

In ons manifest waarin we oproepen tot een lokale voedselrevolutie vragen we chefs, bedrijven, consumenten en organisaties zich aan te sluiten bij de Streekboer Familie. Door de handen ineen te slaan kunnen wij ervoor zorgen dat in één jaar tijd de eerste 16 streekboeren een bestaansrecht krijgen uit de lokale voedselmarkt. Want, goede, lokale boeren betekent goed voedsel voor ons en een betere voedselmarkt voor de hele wereld.

Sluit je aan!

Kies het lidmaatschap dat bij jou past.

  • Word onderdeel van de voedselrevolutie
  • Goed voedsel tegen een eerlijke prijs
  • Zonder verplichtingen

Reacties uit de Streekboer Familie

vector-smart-object@2x

Hoe werkt het?

timeline_pre_loader
null

Betaal 100% aan de boer

De Streekboer verdient nu nog 17 cent over elke euro die er bij De Streekboer verkocht wordt. Dit is vanaf vandaag niet meer nodig. Niemand betaalt meer extra kosten over gekochte producten maar een vast bedrag per maand. De prijs die jij betaalt, is de prijs die de boer krijgt. Zo zijn wij volledig transparant, bespaart het ons veel administratieve lasten en zorgt het ervoor dat niet de tussenhandel, maar de boer verdient aan de producten die hij verkoopt.
null

Bestel met minstens 10% korting

Jij betaalt alleen de boer nog en dat betekent directe korting op je boodschappen. Wanneer het lidmaatschap officieel van start gaat (21 juni – start van de zomer) zullen de boeren hun prijzen laten zakken. Tot die tijd ontvang je van ons het proefabonnement waarbij je nu alvast 10% korting ontvangt op al je bestellingen.
null

Je ontvangt: De Streekboer Ledenpas

Je ontvangt binnenkort de nieuwe Streekboer Ledenpas. Hiermee profiteer je niet alleen in de webshop, maar ook wanneer je streekboeren aantreft in hun boerderijwinkels of op (streek)markten. Voor alle leden zorgen we daarnaast voor leuke acties en extra activiteiten.
null

Je ontvangt: Het Streekboer Magazine

Ieder seizoen ontvang je het Streekboer Magazine. Hierin geven we een vooruitblik op het komende seizoen. Welke producten kunnen we verwachten? Wat betekent het seizoen voor de streekboeren? En wat kunnen we met die producten doen? Oftewel, een blad vol interessante verhalen over lokaal voedsel, kook-inspiratie en een overzicht van leuke samenwerkingen en activiteiten.