Beste liefhebber van lokaal voedsel,

Het is een week voor Kerst. De tijd van de goede voornemens breekt bijna weer aan. Hoog tijd om mijn goede voornemen van 2015 eindelijk eens te gaan verwezenlijken: bloggen voor De Streekboer!

Al vanaf de oprichting van ons eerste verzamelpunt in Nieuwehorne spreken we als organisatie de wens uit om ons publiek zoveel mogelijk over onze idealen, dagelijkse bezigheden en ontwikkelingen te informeren. Daarnaast neem ik, Sandra, me al maanden voor me ook binnen De Streekboer meer te richten op hetgeen wat ik erg leuk vind: schrijven. Het kwam er alleen nooit van. Maar vanaf deze week ga ik het gewoon doen. Ik zal ernaar streven elke week een update te geven van het reilen en zeilen achter de schermen van De Streekboer organisatie. Ook zullen we zo nu en dan gastbloggers aan het woord laten. Hoe dit verder allemaal precies vorm gaat krijgen zal vanzelf duidelijker worden. Als we één ding wel geleerd hebben bij De Streekboer het afgelopen jaar, is dat je achter de meeste dingen moet komen door het simpelweg gewoon te doen!

Lokale groetjes,

Sandra Ronde
Medeoprichter De Streekboer

Foto: Koe Ruth van Boer Bart

Nog even… wat er allemaal op de planning staat voor de aankomende week:

Zondag 20 december staan beheerder Maaike, Janco en ik ’s middags in het centrum van Joure met lekkere spulletjes van de Streekboeren uit Joure. Ook Boer Bart zal er zijn met een wel heel speciale gast…

Maandag 21 december zullen we jullie voorstellen aan onze nieuwe medewerker!

Woensdag 22 december vindt het afhaalmoment voor De Streekboer Leeuwarden plaats. Het afhaalmoment is verplaatst van zaterdag naar woensdag omdat het zaterdag tweede kerstdag is.

Donderdag 23 december opent het verzamelpunt van Nieuwehorne twee uurtjes eerder. Van 16:00u tot 18:00u kunnen de producten worden afgehaald. Dit uiteraard ook in verband met Kerstmis.

Geef een reactie

whatsapp knop