Heb je misschien een tafel nodig Lies?
Eerder schreven we al over Welkoop Sneek en Heerenveen. Deze week is het de beurt aan Bolsward.
Lies is het vaste gezicht daar. Een vrolijke vrouw die met een koelbox als opstapje ook uit de bovenste kratten iets weet te vissen. “Die zijn net te hoog voor ons soort ukkies hè?” Ik kan het inderdaad bevestigen. Ik kom zelf ook net wat lengte te kort om de bovenste box van de kar te kunnen overzien. Maar wie niet lang is moet handig zijn luidt het spreekwoord toch. 😉

We kennen elkaar tot die tijd niet maar moeten gelijk zo lachen dat de sfeer er direct inzit. Lies blijkt een bezige bij in Bolsward, betrokken bij van alles en nog wat. Dus nog geen 5 minuten later heeft ze ons als organisatie ook gestrikt voor het Uitfestival in Bolsward in september. Een uitstekende gelegenheid om De Streekboer ook hier nog bekender te maken.Welkoop Bolsward Lies

Onder ons gebabbel door helpt ze de klanten. Ze rekt en strekt en zet alles voor de voeten van de klant weer neer. “Zeg Lies, jij bent dan zelf wel yoga-docent en kan in alle houdingen comfortabele zijn, maar de klanten dan?” Ze komt weer omhoog en zegt verbaast: ‘Nog nooit een klacht over gehad dus een tafel lijkt me overbodig”.
Nou ja, okey dan… Maar jullie mogen het zeggen trouwe afnemers in Bolsward; is een uitgiftetafel van meerwaarde of niet?
Oh ja en ook hier is het Welkoop personeel zo aardig dat als je net iets later komt je via zelfbediening je kratten kunt afhalen. Ze houden wel een oogje in het zeil op je boodschapjes ondertussen hoor. Dan mis je wel de vrolijke noot van Lies. Maar je kunt niet alles hebben natuurlijk.
Wat heeft jouw voorkeur? Afhalen buiten de tijden zodat er geen rij is en je sneller bent, of ben je juist wel blij met iemand die eventuele afwijkingen gelijk kan doorgeven en even zorgt dat het compleet is. Het komt tenslotte wel eens voor dat je even in de andere kratten iets moet zoeken? Dan is het toch fijn als er iemand is die hierover het overzicht houdt lijkt ons? Maar misschien denken jullie er wel anders over? We horen het graag!

Geef een reactie

whatsapp knop