Bestellen met €5,95 korting? Word lid of log in als lid

CORONA NIEUWS – Wij zijn er voor je. Zo min mogelijk fysiek contact en toch verse producten in huis. Dat is waar wij ons met man en macht voor inzetten in deze moeilijke periode.

✔️ 𝐎𝐧𝐥𝐢𝐧𝐞 𝐛𝐨𝐨𝐝𝐬𝐜𝐡𝐚𝐩𝐩𝐞𝐧 𝐛𝐞𝐬𝐭𝐞𝐥𝐥𝐞𝐧 𝐯𝐚𝐧𝐚𝐟 𝐡𝐮𝐢𝐬. Dus geen drukke supermarkten en lege schappen want wij importeren niet. Al onze producten komen rechtstreeks van de lokale boer.
✔️ 𝐌𝐚𝐱𝐢𝐦𝐚𝐥𝐞 𝐡𝐲𝐠𝐢ë𝐧𝐞 𝐝𝐨𝐨𝐫 𝐨𝐧𝐬 𝐮𝐧𝐢𝐞𝐤𝐞 𝐥𝐞𝐯𝐞𝐫𝐢𝐧𝐠𝐬𝐬𝐲𝐬𝐭𝐞𝐞𝐦. De meeste boeren oogsten de door jouw bestelde producten en stoppen ze zelf in ons distributiecentrum in jouw krat. De enige die jouw boodschappen dan aanraken zijn de boer en jijzelf. Wat soms als nadeel van ons systeem wordt ervaren, namelijk dat je niet zelf je appels en peren uit een grote schap kunt kiezen, is nu hét voordeel. Jouw producten gaan niet door tientallen verschillende handen. Uiteraard worden zowel bij de boer op het erf als in ons distributiecentrum de voorschriften van het RIVM (handen wassen, niet zelf komen als je ziekteverschijnselen hebt, etc.) opgevolgd.
✔️ 𝐆𝐞𝐠𝐚𝐫𝐚𝐧𝐝𝐞𝐞𝐫𝐝𝐞 𝐥𝐞𝐯𝐞𝐫𝐢𝐧𝐠. De boodschappen worden thuisbezorgd (in de stad Groningen, Leeuwarden en in de driehoek Leek-Groningen-Assen) of je selecteert het afhaalpunt van jouw keuze. Mocht blijken dat een van onze afhaalpunten niet open kan blijven vanwege Corona dan zullen we ervoor zorgen dat de producten alsnog bij jou thuis komen; ofwel via thuisbezorging ofwel via een alternatief, naar RIVM standaarden verantwoord, afhaalpunt in de buurt. 

 

Bestel woensdag voor 10 uur en de boodschappen worden op de volgende donderdag of vrijdag geleverd.

3 reacties op “Corona – updates

  1. Pingback: Zorg goed voor jezelf -

Geef een antwoord

whatsapp knop