CORONA NIEUWS – Wij zijn er voor je. Zo min mogelijk fysiek contact en toch verse producten in huis. Dat is waar wij ons met man en macht voor inzetten in deze moeilijke periode.

✔ī¸Â đŽđ§đĨđĸ𝐧𝐞 𝐛𝐨𝐨𝐝đŦ𝐜𝐡𝐚𝐩𝐩𝐞𝐧 𝐛𝐞đŦ𝐭𝐞đĨđĨ𝐞𝐧 đ¯đšđ§đšđŸ 𝐡𝐮đĸđŦ. Dus geen drukke supermarkten en lege schappen want wij importeren niet. Al onze producten komen rechtstreeks van de lokale boer.
✔ī¸Â đŒđšđąđĸđĻ𝐚đĨ𝐞 𝐡𝐲𝐠đĸÃĢ𝐧𝐞 𝐝𝐨𝐨đĢ 𝐨𝐧đŦ 𝐮𝐧đĸ𝐞𝐤𝐞 đĨđžđ¯đžđĢđĸ𝐧𝐠đŦđŦ𝐲đŦ𝐭𝐞𝐞đĻ. De meeste boeren oogsten de door jouw bestelde producten en stoppen ze zelf in ons distributiecentrum in jouw krat. De enige die jouw boodschappen dan aanraken zijn de boer en jijzelf. Wat soms als nadeel van ons systeem wordt ervaren, namelijk dat je niet zelf je appels en peren uit een grote schap kunt kiezen, is nu hÊt voordeel. Jouw producten gaan niet door tientallen verschillende handen. Uiteraard worden zowel bij de boer op het erf als in ons distributiecentrum de voorschriften van het RIVM (handen wassen, niet zelf komen als je ziekteverschijnselen hebt, etc.) opgevolgd.
✔ī¸ 𝐆𝐞𝐠𝐚đĢ𝐚𝐧𝐝𝐞𝐞đĢ𝐝𝐞 đĨđžđ¯đžđĢđĸ𝐧𝐠. De boodschappen worden thuisbezorgd (in de stad Groningen, Leeuwarden en in de driehoek Leek-Groningen-Assen) of je selecteert het afhaalpunt van jouw keuze. Mocht blijken dat een van onze afhaalpunten niet open kan blijven vanwege Corona dan zullen we ervoor zorgen dat de producten alsnog bij jou thuis komen; ofwel via thuisbezorging ofwel via een alternatief, naar RIVM standaarden verantwoord, afhaalpunt in de buurt. 

 

Bestel woensdag voor 10 uur en de boodschappen worden op de volgende donderdag of vrijdag geleverd.

3 reacties op “Corona – updates

  1. Pingback: Zorg goed voor jezelf -

Geef een reactie

whatsapp knop